Почивка в Боровец – елате и няма да съжалявате

Повечето от нас по принцип свързват Боровец с място, на което хората обикновено прекарват своите зимни ваканции. Едва ли има някой, който да не се е спускал по пистите или да се е возил на лифта. Боровец обаче е място, където освен зимната, не по – лошо можете да прекарате и лятната си отпуска.

Не е малък броят на онези, особено живеещите в морските градове, които предпочитат да почиват в планински курорти през лятото. Било заради чистия планински въздух, било заради по – спокойната атмосфера като цяло, но е факт, че планинските курорти също са пълни през лятото.

Хотел „ЛИОН Боровец” е един първокачествен и луксозен хотел, където вашата почивка ще е наистина незабравима. За това немалка роля ще изиграе самото разположение на хотела, той се намира в центъра с известните ледени фонтани. Ако досега не сте ги виждали, ето една основателна причина да отидете на почивка в Боровец.

Хотелът предлага на туристите си професионално обслужване и комфорт. Разполага с ресторант, в който има 150 места, механа и лоби бар. Последното е подходящо за всички онези, които са почитатели на хубавите вина и екзотичните коктейли. Той е двуетажен и е снабден с четири камини на брой.

Прекарването на почивка в Боровец, не само през зимата, но и през лятото, е също толкова добър избор, колкото и вариантът с морските курорти. Освен това планината има своите предимства – въздухът е по – чист, курортите не са чак толкова натоварени и ето защо много хора, особено възрастните, без колебание отиват на почивка в Боровец, вместо в някой голям морски курорт.

А хотел „ЛИОН Боровец” е още една причина да изберете планината пред морето – той предлага на туристите всичко, от което те имат нужда – като се почне от добре обзаведените и снабдени стаи, и се стигне до богатата кухня, която предлага ресторанта.

[Total: 0   Average: 0/5]
Публикувано в Туризъм и пътувания. Постоянна връзка.

1 Response to Почивка в Боровец – елате и няма да съжалявате

  1. Радослав Радев каза:

    Спор няма Боровец е много добра туристическа дестинация за почивка на планина през всеки един сезон на годината. По принцип през летните ваканции и отпускарското време е добра идея за една почивка в балкана, без значение в Родопите, Рила, Пирин или Стара Планина. Аз лично предпочитам Стара планина защото ми е на близо, а и обичам тишината, както е в село Селце над Мъглиж. Има един етно комплекс Канарата с къщи за гости и плувен басейн.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *