Shopping cart

Какво трябва да знаем за мъжките ризи?

В тази публикация ще разгледаме последните тенденции за мъжки ризи. Може би никога досега не сте се замисляли за значението на яката, маншетите, стила,  копчетата и джобовете. В наши дни Е-магазините предлагат богато разнообразие от материи, текстури и цветове, които са актуални тази година.
Мъжките ризи с едно копче по-надолу са проектирани да се носят разкопчани в областта на шията и с дълги ръкави. Те са носят от мачовци и които се чувстват неудобно с вратовръзка. Могат да се носят с вдигната яка и с набрани ръкави, за да се демонстрират здравите релефни ръце.


Дългите, тесни мъжки ризи с удължен силует са проектирани да се носят със сако и вратовръзка, но може да се носят без единия или другия елемент. Различни ризи с различни видове яки и маншети са подходящи за различни диапазони на мъжкото облекло и много от тях могат да бъдат носени при официални поводи. За по-сериозните събития не се препоръчва облекло, с което се излагат части на тялото и по тази причина при тях не се използват ризи с къс ръкав.
Белите въздесъщи мъжки ризи са класически, които са като чисто платно и добавяните към тях аксесоари и бижута могат лесно да се съгласуват с почти всички мъжки стилове. Бялата мъжка риза е символ на това, че човекът, който я носи, работи интелектуална, квалифицирана работа. И обратно, ако естеството на работа, работната среда и поддръжката могат лесно да замърсят лицевата част и белите маншет, по-добре не залагайте на нея.
Днес дали нечии стил е памучен панталон, удобни дънки или костюм и вратовръзка, ризите са основно средство за разширяване на вашия гардероб, тъй като предлагат по-голямо разнообразие и струват по-малко от костюми, обувки и повечето от останалите елементи в облеклото на мъжете.
Повечето мъже носят ризи, които не подчертават силните им страни правилно и не прикриват недостатъците им. Чрез правилно подбрана риза, която ви подхожда в областта на шията, ръкавите, гърдите и стомаха, вие не само ще се откроявате, но ще подобрите външния си вид драстично.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *