Ех, тези дамски чанти

Дамска чанта

Дамска чанта

Дамските чанти са, като втора кожа за всяка жена.

Жените не биха могли да си представят живота без дамски чанти. Те са им необходими за да носят със себе си всичко необходимо за да се чувстват комфортно, независимо от това къде отиват и по-какъв повод са навън. Дамски чанти се продават свободно в интернет в сайтовете за чанти онлайн, както и в много магазини за дамски чанти на ниски цени или пък за чанти на високи цени, които струват по няколко стотин лева. Независимо от цената обаче една чанта може да ви помогне по много други начини освен по този, в който я ползвате само за да сложите в нея телефона си или пък тефтера със задачите.

Ако например се чувствате дискомфортно от някой зони на тялото си то лесно можете да ги прикриете с чантата си.

Тук обаче специалистите правят уточнението, че не става дума за буквално и брутално прикриване на по-закръглените части от тялото с чанта. Говорим за визуално прикриване на несъвършенствата. Такова е прикриването на заоблените зони около талията.
Ако например вие имате несъвършенства около талията то за вас е най-добре да изберете чанта с къса дръжка. Ако досега сте залагали на чанти с дълги дръжки, които буквално да прикриват ханша и бедрата ви, то това е правило така, че вие да постигате по-скоро обратният резултат, като така сте се превръщала в по-масивна.

Ако имате голям бюст и той ви тормози, то за вас са чантите с дълга дръжка. Само по този начин вие можете да създадете усещане за по-малки гърди.

Ако имате проблем с факта, че сте много ниска, то в такъв случай освен стандартното качване на токчета, то за вас опция е и това да се доверите на чанта с къса дружка. Ако избирате често дамска чанта с дълга дръжка, то е много вероятно да създадете визуално обратното усещане.

[Total: 0   Average: 0/5]

За TZahariev

Занимавам се с оптимизация на сайтове - SEO и развивам свой собствен блог - http://seoteo.info/
Публикувано в Разни. Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *