Капачки за буркани – високо качество на ниски цени

„Алианс-ДН“ ООД е от водещите фирми през последните десетина години, която произвежда алуминиеви капачки за буркани. Фирмата представя на купувачите висококачествени капачки, които гарантират сигурност и безупречно затваряне. С помощта на качествени капачки си гарантирате безпроблемното извършване на един типично български обичай, какъвто е приготвянето на зимнина. За да бъдат сигурни в предлаганото качество на капачките за буркани, които се произвеждат, компанията ги подлага на всеки месечни тестове в специализираната им лаборатория.

Според спецификацията на произвежданите капачки, могат да се дефинират два основни типа. Алуминиевите капачки за буркани „Омния“ са първия тип. Това са най-продаваните и произвеждани капачки на българския пазар. Потребителите ги използват масово, за да приготвят своите зимнини, консервирайки си сладка, туршии и зарзавати в домашни условия. Те се произвеждат с дебелина 0.19мм от висококачествена алуминиева ламарина. По-вътрешния ръб на капачката е нанесен маслоусточив пластизол, които спомага за успешното стерилизиране на приготвената продукция. Фирмата произвежда и още няколко подтипа капачки за буркани от тип „Омния“: Роси, Лято, Ловеч, Пещера, Етрополе и Раковски, като те са предназначени за различните конкурентни пазари из цяла България.

Вторият тип са алуминиевите капачки за буркани „Туист-оф“, като те са и втори по разпространение и употреба. Те са предназначени за буркани с винт откъдето идва и наименованието им (в превод от английски език — Twist off: отвъртам). Намират голямо приложение и са предпочитани от производителите в консервната индустрия, защото са качествени и притежават висока температурна издръжливост при стерилизация. Въпреки всичко, потребителите са традиционалисти и веднъж свикнали да използват капачки за буркани „Омния“, трудно биха ги заменили, с които и да е друг вид. Така винтовите капачки остават недооценени „Туист-оф“.

Капачките за буркани на „Алианс-ДН“ ООД са правилния избор за всяко домакинство, което има желание и си е набавило необходимите продукти, за да си подготви зимнина, консервирайки си вкусни сладка, мармалади, зарзавати, лютеници и какво ли още не.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Публикувано в Wood Wood Outlet • Модерни аутлет дрехи • Онлайн цени — Mania.bg, Разни. Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *