Фази при преместване с помощта на фирма за хамали

Напълно естествено е всеки, на когото предстои да се довери на хамали, за да осъществи преместване в нова квартира или жилище да е запознат с няколко подробности, които в значителна степен ще допринесат за това всичко да протече бързо и гладко.

За да започнете с едно преместване и за да могат самите хамали да вършат ефективно своята работа, то най-добре е да опаковате своите вещи в здрави кашони. Имайте предвид, че ако не са достатъчно пълни, за да уплътняват пространството в кашона, вашите вещи могат да бъдат повредени докато се удрят една в друга по време на преместването. Това е основателен аргумент, за да вземете мерки и да уплътните по подходящ начин кашоните, за да няма неприятни изненади.

Вариант при преместване си остава и услугата, хамали да опаковат вашите вещи по подходящ и сигурен начин, базиран на техния опит в тази дейност, предпазвайки ги от евентуални наранявания. Това важи в пълна сила, когато сте решили да премествате своя офис в нова сграда и ще ви спести доста ядове и мъки.

Друга фаза от подготовката за преместване с помощта на професионални хамали е т.нар. предварителен оглед, който има за цел да установи спецификата на работата и евентуалните утежнения на цената при наличието на по-трудни за преместване вещи. Освен на старото ви жилище, оглед трябва да бъде направен и на новото ви такова, за да са максимално подготвени наетите хамали за предстоящи възможни препятствия, които могат да забавят тяхната работа. Тази фаза ще помогне при по-обемистите мебели и ще можете успешно да планирате тяхното преместване в новия ви дом.

Цената трябва да бъде фиксирана след провеждането на огледите на вещите, маршрута и началната и крайна дестинация. Поискайте гаранции, че няма да възникнат допълнителни такси и оскъпяване веднъж след като наетите хамали са приключили с вашето преместване. Това често различава добрите професионалисти в бранша от фирмите фантоми, които понякога търсят всякакви начини да „изстискат” повече пари от клиента.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

За dg_seom

Моето име е Димитър Георгиев и се занимавам професионално с SEO копирайтинг и Article маркетинг. Работата ми е ангажирана с някои от най-известните SEО специалисти в България, които разчитат на мен, за да получават огромно количество авторско съдържание. Поддържам и собствен блог за статии с гост автори, здравната медия - Lechenie.BG и сайт за интериор, осветление и паркет и цялостни интериорни решения.
Публикувано в За дома, Услуги. Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *