Косене на тревните площи с косачки VIKING

Новите косачки VIKING от серия 3 са подходящи за поддръжка на по – малки тревни площи. Отличават се с изключителна маневреност, също така са леки и компактни и косенето на трева в тесни участъци е безпроблемно. Оборудвани са с тихи електромотори, които не отделят отработените газове. Съществуват и модели снабдени с акумулаторна батерия за допълнителен комфорт, тъй като без проблем се движат  при липсата на захранване.

С надеждност, лесно управление и добро сътношение между цена и качество се отличават компактните електрически косачки от серия 4. Те са изключително подходящи при поддръжката на средно големи тревни площи. Косачките от тази серия се отличават с лесно стартиране на двигателя, лесна и удобна настройка на височината на косене, както и улесненото почистване на пластмасовия корпус. Всичко това съчетано в един уред може да Ви накара да се радвате дълго време на моравата си.

Мощните електрически и бензинови двигатели на косачките VIKING от серия 5 допринасят за по – бърза и по – лесна работа без усилия. Тези бензинови косачки се обслужват лесно, а полимерното шаси допринася за цялостния комфорт. Точно комфортът при косачките от тази серия стои на първо място. Оборудвани са с регулируеми ръкохватки, както и с комфортни ергономични елементи за по – добро управление. Някой модели от серията са снабдени и с колесен механизъм, който несъмнено ускорява работата при тревни площи около 1500 м2.

Косачките от серия 6 могат да задоволят и най – големите изисквания. В тях са съчетани няколко основни критерия, които ги правят безпорен лидер в своя клас. Изключително мощни и функционални, а същевременно с това впечатляват с комфортен дизайн, дълъг живот и лесно управление. Безспорно косачките от тази серия са правилният избор при нуждата от косене на средно големи до големи тревни площи.

Специалистите за различна употреба, косачките от серия R, предлагат винаги правилното решение: леките, стабилни косачки за рекултивиране VIKING са идеални за косене на малки до средно големи тревни площи. Мултифункционалните косачки с 3 колела с функционална 3 – колесна конструкция и колесен механизъм могат да се използват като косачки за рекултивиране и като косачки със странично изхвърляне на окосения материал.

[Total: 0   Average: 0/5]
Публикувано в За дома. Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *