Shopping cart

Subtotal $0.00

View cartCheckout

Красиви интериорни врати

Остъклените вътрешни врати се налагат все по-често в бита ни, осигурявайки ни едно ново решение за мебелирането на стаята. Те създават комфортна атмосфера в домовете, акцентирайки на нов, разчупен облик.

Освен че са изключително красиви, остъклените интериорни врати имат и редица други функции – те са практични, подвижни и стават както за иноваторски помещения, така и за публични помещения. Те осигуряват сигурно влизане и излизане, устойчив живот на съоръжението и цялостната уплътненост, благодарение на специфична технология. Вратите са създадени от огнеустойчиво стъкло, с ширина от 8 до 10 мм. Благодарение на това те са издръжливи и обезопасени. Вратите могат да се изработят по личен проект, в зависимост от вашите помещения, но също така може да изберете и стандартните такива, които се предлагат на пазара.

Стъклените вътрешни врати са няколко основни типа. Тук ще обърнем внимание на част от тях, за да дадем представа за какво става дума.

На първо място ще започнем със обикновените интериорни врати. Техните елементи са: каса, която може да се изработи от дърво или метал, брава и панти. Тук имаме избор къде да бъдат поставени пантите – горна и долна панта, странично разположени панти, панти, позволяващи двустранно отваряне и автоматично задвижвани врати. Стъклената част може да се изработи по модел на клиента, което да придаде различен вид на дома.

Добър вариант за кабинети и обществени помещения са врати, които се плъзгат. Те пропускат слънчева светлина и помагат за оптимизиране на мястото, а и създават добра връзка между помещенията. Те се поставят на тавана или стената, механизмите им могат да са скрити или да се виждат. Тук се отнасят и вратите от вида „хармоника“. Те са направени от съединени стъклени крила, носещи се по релса и с водеща долна част. Тези врати са много раздвижени и могат да се приспособят към различни видове сгради. Подходящи са за мащабни кантори и компании.

И все пак, ако никоя от вратите не е това, което търсите, имате възможност да направите своя врата, в която да съчетаете всичките си предпочитания. Има възможност да поръчате красиви врати с декоративни стъкла или с вградени витражи, създадени от професионалисти. Въртящите се вътрешни врати пък са чудесен вариант за магазини, банки и други големи корпорации.

Без значение какъв е вашият избор на интериорни врати, ако сте се спрели на стъклена, първо направете проучване за качеството на стъклото, както и как фирмата гарантира за нея. Така ще гарантирате спокойствието си при влизане и използване на вратите.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *