Shopping cart

Краят на аквичоп наближава

Ето че измина повече от половината време от аквичоп състезанието, организирано от джумла бг. До края на състезанието остават броени дни и все си мисля, че нещо по оптимизацията на моят аквичоп сайт не върви.

Казвам се Андрей Димитров и съм създател на сайта аквичоп.net. Първоначално се изтрелях на първа позиция още в началото на аквичоп състезанието, след това паднах на втора… и досега съм си там.

Първи в аквичоп надпреварата е Веско с неговият аквичоп.com, аз съм втори с моят аквичоп.net, а плътно зад мен на трета позиция е Ангел с неговият сайт аквичоп.bg

Много странно се получава, но поне първите три резултата изобщо не мърдат и по този начин няма никаква интрига в аквичоп състезанието.

Видяхме и домейна с купените линкове – moon..нещо си беше. Доколкото ми е ясно това е стар домейн и е притежател на неизвестен за мен играч. От други играчи разбрах, че домейна е с много купени руски линкове. Първоначално той взе много да дърпа, но като стигна да светата троица (com, net, bg) и се спря.

От тук нататък си нямам никаква идея какво да правя с моят аквичоп. Линкбилдинга не ми е от най-силните страни. В досегашната ми практика винаги съм използвал свои ресурси като съм писал статии в тях, същот така съм използвал и директории за статии, като след това всяка написана статия съм я добавял в голям брой социални мрежи.

Тази тактика действа супер за слабо и средноконкурентни ниши. Но така като гледам това все пак е SEO състезание и хората дават всичко от себе си за да спечелят. Е, аз също давам всичко от себе си и затова започвам офанзива със писане на много статии и добавянето им по възможност всичките български артикъл директории.

Какво ще стане на финала – можем само да гадаем, въпреки, че все пак има още доста време. Стискайте ми палци. Стискайте палци и за аквичоп.нет.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *