Shopping cart

Кърти, чисти и извозва в София с къртачи

Случвало ли ви се е да трябва да пробиете каквото и да е в домашни условия и да не разполагате с нужните пособия? Започвате да притеснявате роднините за къртачи и инструменти. Те не ви ги дават, понеже си ги кътат… Спестете си всички тези тревоги и се доверете на професионалистите! Дори ще ви излезе по-евтино, допълнително ще си спестите ценно време. Професионалистите къртачи ще приключат задача за 30-тина минути, която при липса на умение може да продължи с дни!

Кърти ООД е стара софийска фирма, развиваща се професионално в областта на къртачните услуги. Нашата фирма предлага завършен цикъл от къртачни услуги (кърти, чисти, извозва) в района на София и в някои от големите градове в държавата. Фирмата разполага с богат набор от професионална къртачна техника, чрез която винаги успяваме да се справим с всяко предизвикателство за изкъртване.

Работим с богат набор приспособления за къртене и всички необходими камиони за извозване на отпадъци. Кърти ООД кърти с най-модерни машини и марково оборудване. Правим всичко по силите си да поддържаме оборудването за къртене и извозване в тенденция с модерните стандарти и изисквания на ЕС. Зачитаме и правилата за обезопасяване на работниците.

Момчетата, които работят за Кърти ООД са доказани специалисти и са с богат опит в услугите по къртене. Всички работници са напълно осигурени и Kyrti.com поема всички разходи по застраховки. Момчетата ни са тренирани за къртене в трудни ситуации, на неудобни места и в екстремни условия.

В следствие на всичко това ние от Кърти.com можем да приемем всяко едно предизвикателство, което има общо с дейностите: „кърти чисти извозва“, пробиване, събаряне на сгради, демонтаж на стари конструкции и всичко друго свързано по някакъв начин с услугите по къртене. Ние сме вероятно първата и най-голяма компания за „кърти чисти извозва“ услуги в България. Може да ни се доверите по всяко време!

www.kyrti.com

Comments are closed