Lady Popular – невероятна игра за момичета.

Щастието на любимата дама в Lady Popular се намалява при скъсване с гаджето, пиене на лекарства, смяната на игровия ден, консумиране на определени храни от супермаркета; и се увеличава при консултиране с терапевта,консумиране на някои храни от супермаркета, игри с домашния любимец. Особено важно в тези игри за момичета е лейди да е здрава и трябва да се поддържа щастлива и доволна, чиста и всичко ще е наред, иначе тя ще се разболее, а  здравето намалява с дневния спад на показателите и много зависи от нивото на другите жизнени показатели на лейди.

Здравето в Lady Popular се намалява, когато някои от следните показатели падне или надвиши определени нива на глад, жажда, щастие, хигиена. И се повишава с пиене на лекарства. След като бъде излекувана дамата, жизнените й показатели се променят. Да не се забравя лейди да се храни редовно – така ще е винаги здрава и в добра форма. Гладът в игри за момичета се повишава при тичане в парка, преминаване на крона, тренировки във фитнес залата, тренировки в домашния фитнес. Гладът намалява при консумиране на храна от супермаркета.

Също и жаждата може да се окаже за лейди от Lady Popular пагубна – винаги може да се подобри настроението й  с една освежаваща напитка. Жаждата се увеличава при тренировки в домашния фитнес, преминаване на крона,  тичане в парка,  тренировки във фитнеса,  танци, а се намалява при консумиране на напитки от супермаркета.

Спортуването и танците в игри за момичета сa подходящо занимание и добри за фигурата, но не и за обонянието на хората около Вас – дълга ароматна вана или освежаващ душ по избор, за да е чиста лейди, като всяка дама, уважаваща себе си. Хигиената в Lady Popular намалява при тичане в парка, смяната на игровия ден,  тренировки във фитнеса, работа, танцуване в клуба, тренировки в домашния фитнес. Хигиената се повишава при взимане на душ. Но лейди  трябва да има апартамент, за да вземе душ. Забавленията в игри за момичета, тичането в парка и работата са изморителни.

От хубавия спокоен нощен сън нищо по-добро няма, за да се справи с умората лейди. Когато се почувства изморена, може да си полегне апартамента. Енергията в Lady Popular намалява при танцуване в клуба, тренировки във фитнеса,работа, тичане в парка, къпане, тренировки в домашния фитнес. Повишава се при спане, а за целта трябва да има апартамент. Ако трябват повече долари в игри за момичета, може винаги да се посети банката и да се закупят диаманти. След това да се обменят диаманти за долари.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Публикувано в Изкуство и забавления. Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *