Няколко съвета за печеливши футболни залози

Последните десетина години хазартната индустрия бележи много осезаем възход. Това се дължи най-вече на интернет и възможността хората да пускат футболни залози навсякъде и по всяко време, стига разбира се да имат компютър или телефон с връзка към интернет. Всяка година милиони хора се присъединяват към десетките онлайн букмейкъри и пробват своя късмет. Повечето от тях обаче играят просто за удоволствие, а не за печалба. Ако искате да печелите от вашите залозиНяколко съвета за печеливши футболни залози трябва да сте дисциплиниран и информиран играч, който винаги е наясно какво точно прави и какви рискове поема. Ето няколко съвета за начинаещи играчи, които искат да станат печеливши:

1. Старайте се да съберете възможно повече актуална и достоверна информация за конкретната среща, която искате да играете. Това отнема време, но е от изключителна важност за правенето на печеливши залози. Информацията от която се нуждаете е каква е моментната форма на отборите, как се представят те като домакин и като гост, как се представят в защита и в нападение, особено в последните срещи, има ли основни контузени или наказани футболисти, има ли някакви други противоречия в клуба, като например конфликт между футболисти и треньор или футболисти и публика и др.

2. Определете си система, която да спазвате преди да започнете да залагате. Самодисциплината е от изключителна важност за да станете печеливш играч. Много хора се оставят на емоциите да определят решенията им и това неминуемо води до загуба. Можете да заложите на система или стратегия измислена от вас или да се доверите на някоя от често използваните и доказани стратегии, като тези на Мартингейл и процент от банката.

3. Търсете къде може да има т.н. Value залози. Това са събития които са подценени от букмейкърите и те дават прекалено висок коефициент, а вероятността въпросното събитие да се случи и по-голяма.

Разбира се най-ценното нещо, за да се превърнете в печеливш играч е опита. Без да играете и да трупате опит няма как да се научите и да печелите.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Публикувано в Спорт. Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *