10% отстъпка на всички книги от Ciela.com

Онлайн книжарница Ciela.com

В последните 1-2 години Ciela.com се утвърди като един от най-големите онлайн магазини в България с акцент на книгите и музиката. Електронната книжарница е част от верига с 16 книжарници и издателство, които му позволяват огромно разнообразие от артикули и възможност за различни интересни и атрактивни акции.
Тук винаги можете да намерите пълната гама от заглавия налични на книжния пазар у нас. За по-нетърпеливите има и предварителна заявка на книги, които още не са на пазара. Всяка седмица се излага топ 10 на най-продаваните книги в цялата верига Сиела, които могат да ви помогнат да направите своя избор.

Най-продавани:

  • Живот в скалите
  • Топ мистериите на България
  • 158 удара в минута
  • Мостът на Клей и други.

Основното предимство на Ciela.com e постоянното намаление от 10% на всички книги на Сиела с изключение на тези, които са в промоция или ликвидация. По този начин читателите ще могат да се сдобият с нови и препоръчани заглавия на издателството на атрактивни цени. Като комплимент към тях, няколко пъти годишно на големите национални празници книгите на Сиела са на – 50%.

Разнообразие от Е-книги

За любителите на техниката и технологиите онлайн магазинът разполага с една от най-богатите кoлекции е-книги на български език.

Сайтът е достъпен от всички точки на България и света. Изборът е голям и поръчката става бързо и лесно само с няколко клика. Доставката се извършва в рамките на три работни дни за страната и е безплатна за поръчки над 40 лв.

Пазаруването онлайн в днешното забързано ежедневие има огромното предимство, че спестява много време и може да се осъществи от всяка точка с интернет. Можете да разглеждате и пазарувате и през своя мобилен телефон пътувайки за работа или почивайки си в парка.

Използвайте постоянното намаление от 10% на книгите на Сиела в Ciela.com и следете за нови промоции и намаления.

[Total: 3   Average: 3.7/5]
Публикувано в Без категория. Постоянна връзка.

1 Response to 10% отстъпка на всички книги от Ciela.com

  1. Гергина каза:

    Какъв е кода?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *