Shopping cart

Пепел от рози

Определено Пепел от рози е романтичен сериал, който можем да приравним аналогово с романа „Отнесени от вихъра”. Това е романтична драма за поколения – трогателен любовен сюжет и саможертва. Сериала е спомен за отминали времена, когато честта и добрите маниери са били на почит.
С всяка една серия, която гледате ще разберете, колко много са тайните който не сте и предполагали, че може да съществуват. Но, определено няма нещо ново което може да ви учуди, всички човешки пороци и добродетели може да видите. Главните актьори са направили всичко възможно за да се насладите на много хубави и качествени сцени. Трябва да признаем, че една от големите тайни за успеха на филмовата продукция са професионалистите, които участват в нея, тяхната непринудена и естествена игра, кара зрителя да се пренесе в един нов свят.
Този сценарии ще ви задължи да гледате и следите сериите в захлас и внимание всичко онова, което ще се случи. Накратко, един радостен повод, като годеж и добри преживявания ще се окажат много фатални. Как една отвратителна постъпка, едно изнасилване, причинява и съсипва много съдби. Една голяма грешка ще трябва да се заплати много скъпо от човека, който най-малко заслужава. Едно невинно момиче, което е готово да се омъжи за нейния любим ще бъде изправено пред много тежък избор. Няма накъде да се ходи и всичко трябва да се оправи. Една жена, която не може да прости на това омерзение, натрупана омраза, интриги и силни завладяващи моменти ще ви съпътстват през цялото време на сериала. Всичко това си заслужава да бъде не само гледано, но и преосмислено.
Тук ще се сблъскате с голяма и силна любов, разцъфнала след куп преживявания. Ще разберете, че е хубаво човек да се радва на малките неща, защото понякога те означават много повече от всичко друго. Но, очевадно е, че главните герои са основният фактор филмът да остане неповторим хитов сериал. Понякога, има хора, които цял живот преследват щастието, но и така не го намират, а завършват само с грешки и много болка. И тук ще видите доста такива моменти и любов няма да липсва.

Comments (01)

  • 20.11.2012

    Veselin Marinov

    mnogo slojnna procedura-ne mi e yasno zashto e neobhodimo?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *