Shopping cart

Subtotal $0.00

View cartCheckout

filmi24.com е съвременен сайт от ново поколение за гледане на Филми онлайн и развлектелни програми онлайн, без нужда да ги сваляте на персоналният си компютър. Екипът на сайта повиши потребността за качеството на филмите и програмите, които може да гледате 24/7, както и тяхното бързо зареждане. Ние сме наясно какви са неудобствата и прецизно конвертираме и правим настройки на филмите, за да ви дадем най-качественото забавление.

Определено в интернет средата се усеща сериозна липса на хубавите онлайн филмови сайтове, с които можете да преборите скуката. За всеки вече е достъпно да гледа онлайн, стига да пожелае, както от офиса, кухнята, работното място. Ако все пак се случи, някой от филмите ви да забие (случва се понякога), изчакайте пет минути да зареди и отвори, причината за това неудобство е, че файловете са разположени на отдалечен сървър.
Да гледате кино без да се намирате в салон е нова иновативна технология, насочена предимно към по-широк кръг от потребители. Целта тук е да се предоставят ключовите произведения на филмовото изкуство, катозрителите се потапят във възлови моменти свързани с идеята на продуцентите и контекста за създаване на произведенията.
Игралните филми са вид игрални постановки, който обикновено са с времетраене над 60 минути, като само индийските филми са с четири часова лента.
Филмите, са видеозаписи състоящи се от поредица отделни изображения, наричани кадри. Когато тези изображения са в бърза последователност, у зрителя се създава илюзията, че има движение. На пръв поглед той не може да отрази бързата смяна на кадрите, понеже човешкото око възприема всяко изображение в продължение на частица от милисекундата след изчезването на неговия оригинал. Самата илюзия за движение се изгражда от психологически ефект, популярен, като бета движение.
В filmi24 вие имате възможност да се насладите на стотици игрални филми и сериали, да слушате музика, радио и всичко това онлайн. Постарали сме се колекцията ни да съдържа най-новите и стойностни филми с най-доброто качество. Можем само да ви пожелаем приятно гледане.

Да не пропуснем и родното кино, поради големия интерес към българските филми, екипът на filmi24 планира да добавя постоянно по няколко филма седмично в новия раздел български филми.Определено, че няма да се спрем и да добавяме още хитови филми и сериали ежедневно. Ако имате някакви препоръки или критики, може да ги споделите с нас, на формата за контакт, имайте пред вид, че вашето мнение е много важно за нас.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *