Shopping cart

Видове матраци от Brava.bg

Матраци от Brava.bg

 

Добрият сън е много важен за пълноценното състояние на еди човек, който трябва да прекара в почивка поне 8 часа от денонощието. За да се чувстваме отпочинали всяка сутрин обаче е необходимо матракът ни да е подбран правилно и според нуждите ни. Как да стане това ще се опитаме да обясним сега.

Как да направите правилния избор на матрак

 1. Предпочитания – удобството е най-важното и то се определя на първо място. Предлагат се модели с различна твърдост и пред Вас стои задачата да определите каква да бъде тя.
 2. Размер – определянето на точните параметри по широчина и дължина са следващия основен фактор. Важно е да се знае, че височината трябва да е с 10-15 см по-голяма от тази на спящия човек. При стандартните решения тя е в рамките на 190-200 см. Широчината също е важна и в зависимост от вътрешния пълнеж, тя варира от 15 до 18 см.
 3. Пружинен или безпружинен – пружините при първите могат да имат цилиндрична или конусовидна форма. Особеното при тях е, че са с ниска цена и висока издръжливост. Вторите продукти се състоят от един или няколко слоя от естествени или изкуствени материали, чиято твърдост може да варира значително. В много от случаите те имат специална мемори пяна, примесена с добавки от други материали, като латекс. Характеризират се с дълъг експлоатационен период.
 4. Горната част – след като вътрешността вече е уточнена, трябва да подберем и горния слой. Препоръчително е той да е изработен от дълготрайна и дишаща тъкан. Обикновено тя се произвежда от памук или изкуствен синтетичен материал, като полиестера.
 5. Едностранни и двустранни – Повечето предложения на пазара са от първия тип, но има и такива, подходящи за използване както през зимата, така и през лятото. От едната страна те са покрити с вълнен слой, който ще Ви топли, а от другата с хигроскопична тъкан.

Произход

Всички предложения в онлайн магазин brava.bg са родно производство и се отличават с високото си качество на изработката и дълготрайността си. Производственият процес е организиран чрез употребата на иновативни технологии и машини, а техническите особености на всички матраци от категорията отговарят на най-съвременните изисквания.

Гаранция

Гаранционното обслужване варира в доста широки граници – от 2 до 10 години, предоставяйки спокойствието на техните притежатели да не се притесняват, че ще се наложи преждевременно да харчат пари за нова покупка. Както беше споменато, качеството на изработката е на доста високо ниво, така че възползвайте се смело.

В кои градове може да намерите наши физически магазини

За да предоставим максимално удобство на клиентите си и да ги улесним в избора и намирането на качествени стоки за дома, изградихме огромна мрежа от физически търговски обекти в цялата страна. Към момента на писане на текста, ще ни откриете в:

 • София
 • Стара Загора
 • Враца
 • Благоевград
 • Пловдив
 • Плевен
 • Бургас
 • Варна

Защо да изберете Brava.bg

Защото освен голямото разнообразие на размери, модели и предложения, при нас в онлайн магазина или в споменатите по-горе градове Ви очакват евтини цени, различни промоционални кампании и експерти, които да Ви съдействат през целия процес на правилния избор. Наред с това, при поръчки над 100 лв, доставката до всяка точка на страната става Безплатна за Вас. Очакваме Ви!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *