Създаване на онлайн магазин чрез Now.bg

Now.bgПродажбите в интернет стават все по-модерен метод за създаване на собствен бизнес и е предпочитан от съвременните онлайн предприемачи. Какви са предимствата да продавате в интернет и как лесно и бързо да се снабдите със свои онлайн магазин, ще обясним в следващите редове на настоящата статия.

Защо да продаваме в интернет?

Вече 95% от населението на света е онлайн и това е отлична алтернатива за хората със забързан начин на живот, чието време е прекалено ценно, за да ходят да се редят на опашките пред касите във физическите търговски обекти. Ето защо, продажбите във виртуалното пространство са толкова предпочитани от по-голямата част на населението: дори и в движение, потребителя през телефона си влиза в съответния сайт, харесва си продукти и ги поръчва.

Предимствата пред търговците пък са, че не е нужно да плащат високи наеми за наемане на физически търговски обект, да купуват оборудване и стелажи за продуктите. Не са обвързани с определена локация и разходите за стартиране на бизнеса са значително по-ниски. Предизвикателството обаче идва при откриването и създаването на виртуалния щанд, на който да бъдат изложени стоките за продажба.

Необходимо е закупуването и регистрирането на домейн и хостинг, намирането на разработчици, които да създадат съответния онлайн магазин, да го инсталират и настроят за работа. Чак след това можете да пристъпите към добавяне на продуктите за продажба. После трябва да се наеме агенция за дигитален маркетинг, която да оптимизира сайта да излиза напред в резултатите от търсенията в търсачките по релевантни на стоките думи. Така започвате да привличате потенциални клиенти, които пък да пазаруват. Как обаче всичко това може лесно да бъде преодоляно?!

Какви са предимствата от използването на SaaS-решенията за онлайн магазини?

Дали не е по-добре да съществува една цялостна онлайн платформа, осигуряваща на търговеца готов виртуален търговски обект, безплатно домейн име, хостинг и възможност за популяризиране и продажби в едно?! Да, вече има подобно Saas-решение и то се казва Now.bg Нека видим какви са предимствата от употребата му:

  • получавате цялостна алтернатива за оптимизация на бизнеса – значително намалявате разходите, риска и увеличавате ефективността от промотирането;
  • по-успешно конвертиране на посетителите в клиенти – ние Ви предлагаме специализирани инструменти за по-успешното превръщане на Вашите посетители в потенциални купувачи;
  • по-голяма ефективност при популяризирането – при нас Вие получавате интегрирани специализирани средства за SEO оптимизация. Процесът е максимално автоматизиран и Вашето внимание и концентрация е изцяло насочено към работата с клиентите;
  • почти безгранична мащабируемост – когато сайтът Ви започне прекалено много да натоварва сървърите на доставчикът на хостинг услуги, Вие ще трябва да преместите магазина си на собствени сървъри, което е разход на множество средства и време. При нас в now.bg обаче всичко това не е проблем, защото има интегрирани механизми за по-балансирано разпределяне на натоварването.

Вероятно забелязвате колко много проблеми си спестявате, само чрез наемането на онлайн магазин в Now.bg за малка месечна вноска. Също, имате възможност за 15 дни напълно безплатно да изпробвате пълната функционалност на платформата ни. Достатъчно е просто за минута безплатно да се регистрирате и да започнете да развивате бизнеса си. Ако се нуждаете от допълнителна консултация по темата или имате специфични запитвания, свържете се с нашите оператори.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Публикувано в Won Hundred Outlet • Мода за мъже и жени • Супер цени — Mania.bg. Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *