Висококачествените гаражни врати и аксесоари Хьорман

Напредъкът на високите технологии дава възможност днес да има повече опции при избор на гаражни врати и аксесоари за тях, които са с изключително високо качество. Едни от лидерите в сегмента, който разполага с изключително богат каталог е немският производител Хьорман, който вече повече от 75 години доказва своят професионализъм. Всички гаражни врати от този бранд са с отлични характеристики и могат да задоволят нуждите на всяко домакинство. Това означава, че когато клиентът опише желаната от него врата, Хьорман винаги са готови да му предложат дори по няколко варианта.

Всеки един тип врати си имат свои собствени характеристики, които ги правят идеални за конкретните условия. Те могат да имат класически или модерен дизайн, като по този начин перфектно се съчетават с визията на дома ви. Тези гаражни врати могат да бъдат:

 • Гаражни врати Berry с въртеливо – постъпателен ход – те са едни от най-популярните врати, като се използват в повечето подземни гаражи на кооперациите. При вдигането им те се качват в близост до тавана, като застават успоредно на него. Много лесно могат да бъдат автоматизирани, което е едно огромно удобство, особено ако навън вали сняг или дъжд. За този тип врати се изисква известно място пред тях, тъй като при тръгването им за отваряне те първо се изнасят напред в долният си край и сред това се качват до тавана на гаража.
 • Гаражни секционни врати – ако държите на ненадминато качество, то точно на този тип врати трябва да се спре вашият избор. Те имат уникално стилни дизайни, могат да бъдат направени от дърво, стомана или стомана с ПВЦ покритие, което имитира дърво. Самата им каса стои в страни от светлият отвор на гаража и по този начин се запазва широчината и височината. Те не се нуждаят от никакво пространство за да могат да функционират, дори да спрете плътно до тях, това няма да им попречи.
 • Ролетни гаражни врати – те предлагат бърз и лесен достъп до гаража. Те се вдигат вертикално и се навиват върху вал, който е монтиран в горната чат на водачите. Тук се изисква малко повече височина, но пък позволяват използването на пълната широчина на гаражния отвор.
  [Total: 0   Average: 0/5]
  Публикувано в За дома. Постоянна връзка.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *