Shopping cart

Subtotal $0.00

View cartCheckout

Автоаларми

Изборът на автоаларми е трудно нещо. За да сте сигурни, че сте избрали най-доброто за Вашата кола отидете на място в някой магазин за алармени системи за коли и изберете на място. Там ще можете да се консултирате със служителите и след като обясните какво търсите и с какви пари разполагате ще получите няколко предложения за автоаларми. Най-много се търсят алармите за коли от среден и висок клас. Тук обаче отново се появява въпроса с бюджета, който сме готови да отделим за закупуването на алармата.

След като изберете желаната от Вас алармена система можете да докарате директно колата си и служителите ще я монтират. Причините собствениците на автомобили да закупуват аларми са най-често две:

1. Смяната на старите автоаларми, защото те не предлагат такива функции и толкова високо ниво на сигурност, както новите.

2. Закупен автомобил, който не разполага с автоалармена система.

Като цяло е добре да потърсите дадена информация в Интернет. Там лесно ще откриете много предложения и ще сравните цените, които се предлагат както за автоаларми, така и за монтаж и обслужване на такъв тип аксесоари. В най-общи линии трябва да си зададете следните въпроси:

1. Колко пари мога/желая да отделя, за да си купя автоалармена система?

2. Какви изисквания имам към автоалармите и къде държа колата си ?

След като си отговорите на въпросите ще знаете към кой клас автоаларми да се насочите. Съществуват четири основни категории/класа автоалармени системи. Те са нисък, среден, среден-висок и висок клас. Най-масовите са тези от средния и средно-висок клас. Също така има и голямо търсене за аларми от висок клас. Що се отнася до ниската категория алармени системи то тя почти не се използва. Потребители, които използват ниска категория автоаларми са обикновено хора, които управляват стари автомобили, които не са „апетитна хапка“ за крадци и обирджии на автомобили. Разликите между отделните класове, освен в цената, се забелязват и в нивото на сигурност и възможностите, които притежават алармите. Те се изразяват в датчиците, чувствителността и допълнителните възможности, например за заключване и блокиране на стартера.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *