Дневен хороскоп

Какво съдържа един месечен, за разлика от дневен хороскоп – ако при изготвянето му не посочите на раждане точен час, се използва астрологична методика, спрямо Слънцето ориентирана в съответния ден на раждане, а не спрямо Асцендента. Важното е, че са дадени насоки как негативните влияния на астрологичните аспекти има възможност да бъдат преодолени. Хороскоп за деня подсказва и какви ще бъдат любовните взаимоотношения през месеца, бизнеса и кариерата, как ще се развиват финансите, кои са водещите интереси, има ли опасност за здравето, личният живот как ще се развие. Също така се прави анализ през месеца на най-важните астрологични аспекти на планетите Сатурн, Марс и Юпитер, спрямо планетите в астрологичната карта. Прогнозата обхваща календарен месец.

Какво означават планетите в личния дневен хороскоп:

– Слънцето – това е общата характеристика с положителните и отрицателни и качества.
– Луната – определя емоции, скрита същност, особености на характера.
– Меркурий – характеризира интереси, общуване, разбирателство    .
– Венера – определя любов, чувства, взаимоотношения, препоръки.
– Марс – показва в хороскоп за деня страст, действия, активност.

Някои слагат началото на създаването на хороскопите преди около 3000 години, но последни изследвания поставят далече назад това начало в човешката история и забуленото й минало. В древен Китай астрологията е използвана за предсказване на държавните съдбини, изхода от войните, търговия, икономически показатели и други.

Какво е Horoscope Predictor?

Това е компютърна програма, която създава дневен хороскоп и всякакви любителски. След като се въведат личните данни, тя изчислява номерологичните показатели и личностен пълен анализ изготвя. Има красив интерфейс и облекчен, за потребителите е достъпен, снабден с функции от голям набор, анализи, хороскоп за деня, седмицата, месеца. Въведени веднъж, личните данни едновременно се използват от всички модули и програмата за секунди изготвя биоритми за месеца според избора, като прилага тълкуване и детайлна графика. Дава информация според биоритмите за критичните дни, според номерологията – за личния ден, месец и година, дневен хороскоп. Horoscope Predictor още и изчислява номерологичния цикъл, който трите основни числа разкрива, под знака на които животът ще премине. Застъпен е също и Квадратът на Питагор – анализира се евентуалното наличие в него на диагонал, хоризонтал или вертикал и се тълкува според концепиите на Питагор.

[Total: 0   Average: 0/5]
Публикувано в Разни. Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *