Как да се облечете за първа среща?

Случило се е най-накрая! Мъжът, в който си разменяте погледи от известно време насам най-накрая те е поканил на среща. Каква е първата мисъл, която преминава в женската глава веднага след това? Ама разбира се – Какво ще облека? Ето няколко съвета по тази част, а по другата – вие си знаете..!

Къде ще ходите?

Това е основният въпрос. Трябва да съобразите облеклото с мястото, на което ще те води кавалерът. Ако ще бъдете просто на кафе, облеклото трябва да бъде много по-простичко, отколкото, ако сте на вечеря в изискан ресторант. Кафето през деня изисква по-ежедневно облекло, не позирайте с нещо, което не бихте сложили в друг случай. Освен това се уверете, че сте с удобни обувки, защото много често кафето в късния следобед се превръща във вечерна разходка.

Изберете дрехи, които са удобни, женствени и закачливи. Отново повтарям, не прекалявайте с външния си шик-вид. Ако имате страхотни крака по-добре заложете на впити дънки, отколкото на мини пола. Ако искате да се получи нещо по-сериозно между вас, а не това да е обикновена свалка, изберете нещо по-класическо и обикновено, но пък стилно. Важното е да се чувствате удобно и женствено.

Купете си нещо ново по този повод. На жените по принцип не ни трябва повод, за да си вземем нещо, но пък една добра покупка е повод за добро настроение, повишено самочувствие. Така хем ще попълните някоя дупка в гардероба, хем ще се поглезите. Идеята е вие да се чувствате добре.

Заложете на един акцент. Дали това ще е шик-чанта тип клъч, голям медальон, красив пръстен, ефектни обувки, секси рокля или шармантни обеци – изборът е ваш. Акцентът ще добави изисканост и уникалност към визията ви.

Не забравяйте маникюра. Обикновено точно ноктите са тези, до които се добираме последни, когато имаме среща, но всъщност трябва да са на доста по-предна позиция. Дали ще вечеряте или ще пиете кафе, ръцете ви ще са пред очите му през цялото време, особено, ако се чуди как да ги хване между своите.

Увереност! Това е нещото, което не трябва да пропускате да си вземете на излизане. И усмивка! Това ще очарова него, ще забавлява вас и ще ви гарантира едно добро изживяване, особено ако сте попаднали на правилния човек.

В Елмайра винаги може да разчитате на консултант, който ще Ви помогне в избора на подходящо облекло!

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Публикувано в Разни. Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *