Съвети при кандидатстване по европроект

европроекти

европроекти

Как да се поготвите и да изпратите проектно предложение за кандидатстване по Европейска програма за финансиране на бизнес?

Крайната подготовка и изпращането на цялостния пакет за участие по европрограма е завършването на проекта и кандидатстването. През всички преходни етапи се подготвят отделните части от крайното предложение за европроект. Необходимо е да се съберат всички текстове, както и да се доизяснят недостатъчно развитите части.

Ето как да приключите и изпратите проектното предложение:

Най- напред се прави проверка за езикови грешки и ако е необходимо да се преработи. След това се проверява за технически грешки и при необходимост отново се преработва. Проверката е задължителна.

Следва окомплектоване, което включва:

Проектно предложение, състоящо се от формуляр за кандидатстване и приложенията към него, които се изискват, както и подкрепящи документи съгласно указанията за кандидатстване.

Самото предложение съдържа един оригинал и две копия, окомплектовани в отделни папки. Копията задължително трябва да отговарят на оригинала, без абсолютно никакви липсващи документи. Ако указанията за кандидатстване изискват електронен носител, трябва да имате файлове със същите документи като хартиените.

Попълнете таблица за административно съответствие, за да бъдете напълно сигурни, че окомплектоването е цяло.
След това следва да опаковате документите. Това става като поставите в плик оригинала и двете копия. На самия плик трябва да има следната информация като надпис: наименование на процедурата; бюджетна линия; пълно име и адрес на кандидата, както и лице за контакт; имейл; булстат и адрес на УО на Оперативната Програма.

Европроекта се изпраща по пощата, по куриер или се доставя на ръка на адреса на УО на Оперативната програма, който е написан на плика. Съотвътнета програма от своя страна ви издава документ с регистрационен номер. Трябва да знаете, че ако решите да изпратите предложението по факс, имейл или някакъв друг начин, то няма да бъде разгледано. На всяка цена трябва да спазите крайния срок, в противен случай преложението ви отново няма да бъде разгледано.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

За TZahariev

Занимавам се с оптимизация на сайтове - SEO и развивам свой собствен блог - http://seoteo.info/
Публикувано в Wood Wood Outlet • Модерни аутлет дрехи • Онлайн цени — Mania.bg. Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *