Козметични продукти възпрепядстващи появата на бръчки

За голяма част от жените красотата се е превърнала във фикс идея и в следствие на това те са готови на какво ли не само и само да я запазят максимално дълго време. Един от най-големите страхове на всяка жена е старостта и появата на първите бръчки. Именно поради тази причина повечето от тях прибягват до употребата на различни козметични продукти, който подхранват, хидратират и възпрепятстват появата на бръчките. В стремежа си да запазят красотата си, много жени правят какви ли не експерименти, който в някой случай, вместо да им помогнат, те им вредят. Тяхната идея и цел е да запазят младежкия си и красив вид максимално дълго време, но вместо това се получава обратния ефект и застаряват преждевременно кожата си.

Враг номер едно за кожа е слънцето, когато е в прекалено големи количества. Всички знаем, че шоколадовия загар кара всеки от нас да се чувства по-добре, но малко от нас осъзнават факта, че придобиването му е съпроводено с много негативи за кожата. Излагайки кожата си на слънце за дълго време вие рискувате да я състарите преждевременно, а освен това е много вероятно да си докарате и допълнителни проблеми като появата на тъмни петна, акне, дехидратиране и дори рак. За това винаги когато смятате да прекарате известно време на слънце е задължително да използвате слънцезащитна козметика Solaire за тяло и лице с фактор минимум 15.

С напредването на възрастта кожата ни става все по-тънки и по-малко ефективна при задържането на влага. За тази цел е желателно да използвате дълбоко хидратираща козметика, която да нанасяте външно и да консумирате повече вода, за да хидратирате кожата си и отвътре. Има много други здравословни причини, заради които е желателно да се пие повече вода, включително и за по-добро храносмилане и за приповдигнато настроение. Това е едно евтино и лесно решение за поддържане на младостта на кожата.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Публикувано в Здраве. Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *