Shopping cart

Магазин за аксесоари за мобилни устройства Dice.bg

Дигитален център Dice.bg

Дигитален център Dice.bg

Електронните джаджи и аксесоарите към днешна дата са толкова популярни, че те дори са станали част от живота ни. Освен, че ги използваме за забавление, често ни служат и за работа, а когато има място, предлагащо ги на изключително достъпни цени, тогава удоволствието от придобиването им става още по-голямо. Днес бихме искали да Ви представим едно такова място и то се казва дигитален център Dice.bg

Видове аксесоари за мобилни устройства

Аксесоарите са миниатюрни допълнителни джаджи, които по един или друг начин надграждат възможностите на основното устройство. Те обаче могат да бъдат разделени на категории, според тяхното предназначение. Например, съществува категория протектори, чието предназначение е да защитават мобилното устройство от надраскване и счупване. Други пък подобряват техните възможности, като допълнителните карти памет. Те позволяват още да се увеличи паметта за съхранение на потребителските данни.

Много от тях са съвместими с различните марки мобилни телефони, но съществуват и такива, които са фирмени и съответно са пригодни само за марковите продукти. Най-популярните към момента са Samsung, iPhone, Huawei, LG, HTC и т.н.

Кои са най-купувани

Сред най-купуваните са вариантите за допълнителна защита, защото в последните години, мобилните устройства се произвеждат абсолютно стъклени, което ги прави много податливи на счупване при неволен лек удар в твърда повърхност. Това са например, силиконовите и твърдите гърбове и дисплей протекторите.

Също, много популярни днес са и вариантите, разширяващи възможностите на различните електроники! Това са:

  • Micro SD картите памет;
  • слушалките тип “Тапи”;
  • подобряващите възможностите на камерата добавки във вид на допълнителни външни лещи;
  • външните Power Bank батерии, позволяващи няколко пъти зареждане на мобилното Ви устройство ако се намирате на място, където липсва електрозахранване.

Достъпни са също множество таблети и лаптопи на изброените по-горе брандове, както и подходящите аксесоари за тях, а цените ни са без аналог.

Къде може да ни намерите

Можете да ни откриете по два начина, а именно като посетите нашият онлайн магазин, където се предлагат над 30 000 различни продукта или дойдете на място в един от трите ни физически търговски обекти в страната. Намираме се в големите градове Асеновград, Пловдив и София.

Екипът ни е съставен от млади и енергични хора, обичащи високите технологии, които приемат работата си за забавление и я вършат с най-голямо удоволствие. Периодично провеждаме вътрешнофирмени обучителни мероприятия, целящи постоянно да актуализират знанията ни, така че да сме в час с развитието на технологиите и да предоставим по-качествена услуга. Стремим се лично да тестваме всеки от предлаганите продукти и да сме уверени в тяхната изправност, така че доверете ни се.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *