Готови платформи за онлайн магазин

Повечето разработени интернет магазини използват готови платформи за изграждане и управление на онлайн магазин. Платформата за създаване на онлайн магазин е важна част от създаването на всеки интернет магазин.

Клиентите използват тези платформи и създадените посредством тях онлайн магазини, за да търсят и поръчат конкретен продукт директно докато стоят пред своя компютър. Интеграцията на този тип решения за електронна търговия допринасят за по-високото ниво на удовлетвореност на потребителите, решили да пазаруват онлайн, посредством множеството функции и възможности, които предоставят.

Компонентите, които са част от всяка платформа за интернет магазин включват и база данни с продуктите, които вие като търговец предлагате на потребителите, а също така и полезна информация за тях като цени, модели, описания, допълнителна информация, снимки и т.н.

Администраторът на един онлайн магазин може лесно и удобно да управлява и събира статистически данни за поръчките през повереният му електронен магазин, като всичко това става през т. нар. администраторски панел, който е вграден във всяка система за онлайн магазин, която можете да откриете в интернет. Там той може да добавя и редактира продукти, да добавя допълнителни опции за плащане и доставка, както и да приема поръчките, направени от клиентите на съответния онлайн магазин.

Съществуват два вида платен софтуер за онлайн магазин. При единия таксата се плаща еднократно и вие можете да използвате софтуера, колкото време искате, а при другия заплащате месечна вноска за всеки месец, през който вашия интернет магазин е функционален. Таксите и при двата вида платени платформи за електронен магазин могат да варират в зависимост от съответния избран от вас продукт.

Един от най-големите плюсове на платените платформи за създаване на онлайн магазин са неща като SEO (Search Engine Optimization) на продуктовите страници и целия електронен магазин, гъвкавост – избор на подходяща според вашите нужди функционалност от многото възможни модули, по-високото ниво на сигурност, по-добрата използваемост и оптимизираният код, който работи доста по-добре от безплатните решения.

Нарастването на популярността на готовите платформи за изграждане на онлайн магазин е продиктувана от ниските разходи, които трябва да направим, за да притежаваме собствен търговски обект, макар и виртуален имайте предвид, че все повече хора се ориентират към пазаруване в интернет, а това чертае светло бъдеще за всеки собственик на добър онлайн магазин.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

За dg_seom

Моето име е Димитър Георгиев и се занимавам професионално с SEO копирайтинг и Article маркетинг. Работата ми е ангажирана с някои от най-известните SEО специалисти в България, които разчитат на мен, за да получават огромно количество авторско съдържание. Поддържам и собствен блог за статии с гост автори, здравната медия - Lechenie.BG и сайт за интериор, осветление и паркет и цялостни интериорни решения.
Публикувано в Wood Wood Outlet • Модерни аутлет дрехи • Онлайн цени — Mania.bg, WWW, Технологични решения. Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *