Професионална козметика за почистване на лице от Jean d’Arcel

В старанието си да изглеждаме красиви ние подлагаме лицето си под въздействието на какви ли не химически съставки, а като включим уличният прах и тютюневият дим, картината става още по-ужасяваща. Мислим си, че водата може да измие всичко това, но това е само привидно. След водата остават следи от калций и хлор. Независимо от това, какви грижи полагаме за лицето си, първото и най-важно действие е почистването. Jean d’Arcel Ви предоставя най-лесният начин да направите тази първа стъпка към постигане на по-красива и нежна кожа на лицето, със своята богата гама от почистващи продукти за всеки тип кожа.

Внимателно подбраните съставки се съчетават в козметиката за лице така, че да постигнат максимален ефект.

Екстрактът от хибискус е бил известен на древните римляни и гърци. Те са го използвали като средство срещу възпаления и дразнения на кожата. Днешната наука разкрива още полезни съставки в това растение, които действат срещу свободните радикали и имат подмладяващо действие.

Лайката дава много вещества на професионалната козметика, като най-важните са бизаболол и хамазулен, които успокояват и възсатновяват кожата.

Розовата вода, освен с невероятният си аромат, спомага за почистването на кожата, свива порите, има антибактериално, успокояващо, стимулиращо и освежаващо действие.

Бетанинът представлява екстракт от захарно цвекло. Той има изключително защитно действие върху кожата, като я предпазва от механични и химични повреди. Много силен съюзник в борбата срещу стареенето.

Глицеринът се използва широко в козметиката, като посредник за задържане на влагата в кожата, което е особено полезно при по-продължително излагане на слънце.

Благодарение на качествата на тези вещества, почистващите продукти на Jean d’Arcel, могат да се използват и от хора с изключително чувствителна кожа, при отстраняване на всякакъв грим, дори и водоустойчив, без притеснение от раздразнение.

Козметиката за лице от Jean d’Arcel Ви гарантира безупречно почистена кожа, което е предпоставка за по-доброто усвояване на следващите активни продукти, независимо дали това са дневни или нощни защитни кремове, които се грижат за вашата красота.

[Total: 0   Average: 0/5]
Публикувано в Бизнес, Здраве. Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *