Професионална козметика и ежедневен режим – ключът към естествената красота

Колко пъти сте се разхождали по улицата и сте забелязвали жени с лъчезарен и свеж тен? Представям си учудването ви когато виждате, че те нямат и следа от грим и фон дьо тен, а в същото време изглеждат безупречно и кожата им е свежа и гладка. Понякога това се дължи на късмет и добри гени, но в повечето случаи не можем да разчитаме на гените. Какво трябва да се направи за да имаме и ние красива кожа? Отговорът е много прост – РЕЖИМ.
Най-добрият разкрасителен режим за една жена
Ежедневната грижа се състои от почистване, тониране и овлажняване на кожата плюс използване на слънцезащитна професионална козметика. Това трябва да бъде комбинирано разбира се с няколко специфични разкрасителни ритуали насочени точно към определени зони от тялото.
Ежедневни процедури за лицето и зоната на деколтето
Винаги почиствайте тези зони по два пъти на ден с подходяща за вашата кожа козметика за лице. Гелообразните почистващи продукти са по-подходящи за мазна кожа, докато тези под формата на пяна са добри за нормална до суха кожа. Овлажнявате лицето си веднага след измиването, като така ще му позволите по-добре да абсорбира влагата. През деня използвайте слънцезащитни кремове с фактор минимум 15, които не са мазни. Имайте в предвид, че защитата им е няколко часа и ако се налага през целият ден да сте навън, тогава задължително повторете прилагането им. Ексфолирайте кожата си с нежен скраб по 2 пъти седмично. И на последно място – винаги премахвайте грима от лицето си преди да си легнете, без значение колко сте изморени.
Процедури за ръцете
Повечето жени са толкова съсредоточени в грижите към лицето си, че забравят напълно ръцете си. Ето защо те стават груби и с тъмни петна заради излагането им под слънчевите лъчи. За да се предотвратят проблемите използвайте козметика за тяло с дълбока хидратация Thalasso body. Ръцете са склонни към образуването на тен и пигментиране, ето защо е добре тази козметика да има и защитен фактор.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Публикувано в За дома, Здраве. Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *