Сериалът Малки Тайни

След края на поредния турски сериал Златната Клетка, в ефира на националната телевизия bTV се излъчва съвсем нов турски сериал, който обещава да има доста голям интерес. Това е турският сериал Малки тайни.

Със сигурност почитателите на турските сериали ще останат много очаровани защото новият турски сериал е модерен с много млади талантливи актьори. Сюжетът му е интересен с много силни моменти и интриги измежду героите на сериала Малки Тайни.

Няма спор, че сериалът предизвика голям интерес в глобалното пространство. Затова предлагаме малко интересна информация на любителите на турските сериали за актьорите в хитовият турски сериал Малки Тайни.

Синем Кобал – Су – младата актриса Синем е родена на 14.08.1987. Завършва факултета по сценични изкуства. Тя е обявена за една от най-успешните турски актриси. Участва в театъра и се снима в много телевизионни реклами.

Мерве Болгюр – Айшегюл – Талантливата Мерве е родена на 16.09.1987 тя също завършва художествена паралелка в университета. Снима се в много реклами и роли в киното. Въпреки крехката си възраст, тя има много опит.

Бурак Йозчевит – Четин – Млад и привлекателен Бурак е един от най-успешните модели в близката ни съседка. Роден е на 24.04.1984. Изявите му се свързват основно с модния подиум, но има завиден успех и в киното.

Биркан Соколлу – Демир – Пътят му също започва с изяви на модния подиум. Печели много различни конкурси. Роден е на 06.10.1985. За да се докаже на сцената като актьор Биркан посещава уроци по актьорско майсторство.

Ипек Карапинар или Арзу- независимо, че изучава цигулка тя се справя много добре и с актьорската професия.

Талантливите актьори, които участват са много и не можем да разкажем за всички любими актьори, но очаквайте съвсем скоро продължение за любимите герои от турският сериал Малки тайни. И ако сте пропуснали да гледате любимия ви сериал не се колебайте да го направите от любимите ви сайтове Сериали.com или Малкитайни.com.

[Total: 0   Average: 0/5]
Публикувано в Без категория. Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *