Shopping cart

Subtotal $0.00

View cartCheckout

SPA хотели – нова мода или необходимост

Отегчени ли сте от сивото си ежедневие? Роби ли сте на постоянния стрес и притеснения около своята работа и задължения? Имате ли нужда да се откъснете от този свят поне за седмица? Ако отговорът е да, то има един вариант за вас и той се нарича SPA хотели.
Все по-разширяващото се присъствие на SPA хотели в нашия живот и в туристическите курорти по цял свят ясно показва нуждата от един по-различен поглед над туризма и начините ни за почивка. Днес SPA хотели ще откриете във всеки туристически курорт, както по света, така и у нас. Интересна тенденция е, че започват да се оформят и цели туристически дестинации, свързани със СПА туризма и развитието и изграждането на SPA хотели, които да задоволяват нуждите на стресирани и отегчени туристи.
В България SPA хотелите са популярни съвсем от скоро, макар родния бизнес да реагира светкавично и вече да са формирани няколко изключително модни и луксозни СПА дестинации. Този тип туризъм и наличието на множество SPA хотели на едно място е сериозно провокиран и от наличието на балнеоложки извори в близост, а това е фактът, оформил като СПА дестинации градове като – Сандански, Велинград, Банкя, Хисаря и много други. Тези и други дестинации, разполагащи с голям брой SPA хотели са станали известни не само в България, а и в цяла Европа.
В западна Европа все повече улегнали хора предпочитат почивките в SPA хотели, вместо шумните морски курорти, претъпкани с младежи и пияни тълпи. Спокойствието и атмосферата, характерни за SPA хотелите е сякаш най-цененото нещо от туристите, решили да се отдадат на едно пищно и райско изживяване, в съчетание с целебните сили на козметичните и СПА процедури.
SPA хотели ще откриете навсякъде и то не защото е просто модерно, а защото е все по-търсено и предпочитано решение за съвременните хора, чиито живот е изпълнен с динамичното стрес изживяване, наречено живот през 21 век.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *